ASIAKASPALAUTTEEN ANTAMINEN SIUN SOTEN KOULU- JA OPISKELUTERVEYDENHUOLLON JA OPPILASHUOLLON PALVELUISTA

Ohje asiakaspalautteen antamisesta koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta

Hyvät koululaiset, nuoret ja vanhemmat!

Siun sote tuottaa kuntanne kouluterveydenhoitaja-, koululääkäri-, koulukuraattori- ja koulupsykologipalvelut. Poikkeuksena tässä on Riveria, jossa kuraattorit ovat Riverian omia työntekijöitä.

Asiakaspalautetta näihin palveluihin liittyen voi antaa Siun soten verkkosivujen kautta (www.siunsote.fi/asiakaspalaute). 
Asiakaspalaute –sivulta valitaan oikea palautelaatikko sen mukaan, mitä palvelua palaute koskee.  Haluttu palvelu valitaan ”Palaute hoitoon ja palveluun liittyvissä asioissa” valikoista.  
Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto (terveydenhoitaja- ja lääkäripalvelu) löytyy Terveys- ja sairaanhoitopalvelut –valikon alta.

Oppilashuolto (kuraattorit ja psykologit) löytyy Perhe- ja sosiaalipalvelut > Ennaltaehkäisevät lapsiperhepalvelut –valikon alta.

Silloin kun asia koskee terveydenhoitaja- tai lääkärityötä, palautetta voi antaa myös suoraan ylihoitajalle ([email protected]) tai ylilääkärille (sanni.penttilä@siunsote.fi) ja ko. henkilölle sen varmistamiseksi, että palaute varmasti tavoittaa oikean tahon. Kun palaute tavoittaa oikean tahon, niin sillä mahdollistatte myös sen, että Siun soten henkilöstö pystyy kehittämään omaa toimintaansa asiakkaita kuunnellen.

Otamme mielellämme palautetta vastaan kehittääksemme työtämme entistä paremmaksi ja palvelua asiakaslähtöisemmäksi.

Ystävällisin terveisin

Pia Suvivuo ja Sanni Penttilä