Lieksan lukio

Uusimmat tiedotteet

Auttavia tahoja valtakunnallisesti sekä Siun soten palveluiden yhteystietoja kesän ajalle 14.06.2024

Tässä tiedotteessa tietoa kesäajan toiminnoista ja palveluista. Lasten ja nuorten parissa toimivat valtakunnalliset järjestöt sekä Siun sote tarjoavat nuorille ja vanhemmille monenlaista tukea, joista voi olla apua. Minuun voi ottaa kesän aikana yhteyttä puhelimitse tai wilman kautta. Pidän vain lyhyen loman heinäkuun aikana, joten olen tavoitettavissa lähes tulkoon koko kesän. Aurinkoista kesää toivottelee Terhi Harviala, koulukuraattori, 013 330 5420

Lue koko juttu

Opiskeluhuollon kuraattoreiden ja koulupsykologin yhteystiedot 15.02.2024

Koulukuraattoreina Lieksan kouluilla työskentelevät Terhi Harviala (vastuukoulut: esiopetus, Lieksan Keskuskoulu, Rantalan koulu sekä Brahea kampus/ Lukio) sekä Laura Kärkkäinen (vastuukoulut: Brahea Kampus/ Yläkoulu ja Riverian Lieksan koulutusyksikkö ja Lieksan Kristillinen opisto). Lisäksi koulupsykologi Teemu Paldanius työskentelee kaikilla Lieksan kouluilla. Yhteystiedot alla!

Lue koko juttu

Maksuton ehkäisy jatkuu Pohjois-Karjalan hyvinvointialueella 08.01.2024

Lue koko juttu

Pirjo liikuntasuunnitelma 29.10.2023

Kevään liikuntaohjelma maaliskuulle saakka Muutokset ilmoitetaan wilman viestillä.

Lue koko juttu

Varhaiskasvatuksen ja opetustoimen järjestäminen mahdollisten sähkökatkojen aikana 22.12.2022

Kaupungin tiedote koskien varhaiskasvatuksen ja opetustoimen järjestämistä mahdollisten sähkökatkojen aikana. Ohjeistukset käydään kouluilla läpi oppilaiden kanssa kevätlukukauden käynnistyessä.

Lue koko juttu

Vanhemmat tiedotteet

Näet yllä ainoastaan julkisia tiedotteita. Kirjauduttuasi sisään saatat nähdä enemmän tiedotteita.

Wilma 2.34.42.1 © 2000-2024 Visma Lisenssit

Visma ja Visma-logo ovat Visma AS:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Wilma ja Wilman logo ovat Visma Aquila Oy:n rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki muut tavaramerkit ovat omistajiensa omaisuutta.